Drogisterij van den Broek

Over Drogisterij van den Broek

Welkom bij Van den Broek Drogisterij en Schoonheidssalon, al 22 jaar dé plek voor gezondheid, verzorging en persoonlijke service. Ons ervaren team biedt deskundig advies en een breed assortiment aan huidverzorging, voedingssupplementen en meer. Daarnaast verzorgen we professionele behandelingen in onze schoonheidssalon. Bezoek ons voor producten van hoge kwaliteit en een warm welkom!

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 18.00 uur
Woensdag: 08.30 – 18.00 uur
Donderdag: 08.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 08.30 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Contactgegevens

Molenvlietbrink 8, 3448 HM Woerden
Telefoon: 0348 499 969

Gezond dankzij van den Broek Drogisterij en Schoonheidssalon

Drogisterij van den Broek, gelegen aan de Molenvlietbrink 8 in Woerden, is al 22 jaar een begrip in de regio. Na de start in 2002, door Walter en Mandy van den Broek, is onze winkel uitgegroeid tot een plek waar persoonlijke service en deskundig advies hoog in het vaandel staan. Samen met Tamara en Sonja vormen wij een hecht team. 

Advies in gezondheid en verzorging

Bij Drogisterij Van den Broek kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten voor huid- en haarverzorging, voedingssupplementen, medicijnen en nog veel meer. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van natuurlijke gezondheid en lichaamsverzorging maar we hebben ook producten die al vele jaren favoriet zijn bij onze klanten. Hierdoor kunnen wij altijd een passend advies geven. Of je nu last hebt van huidklachten of je dagelijkse verzorging wilt optimaliseren, we helpen je graag.

Veel meer dan gezondheid

Als drogisterij hebben wij ook babykleding, make-up, speelgoed, wenskaarten en sieraden. Ons uitgebreide assortiment, dat dagelijks wisselt, verrast onze klanten keer op keer. Wij gaan graag mee met trends wat betreft speelgoed en gadgets en we zien dan ook enthousiaste jonge klanten in onze winkel. Daarnaast is het onze passie om onze klanten te helpen met het vinden van een persoonlijk cadeau dat we ter plekke samenstellen.

Een huiskamergevoel en persoonlijke service

Wat Drogisterij Van den Broek echt onderscheidt, is het huiskamergevoel dat klanten ervaren zodra ze binnenstappen. De warme, persoonlijke benadering en de tijd die we nemen voor elke klant, zorgt ervoor dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Een van onze trouwe klanten zei: “Jullie zijn gewoon méér dan een winkel!” Voor ons is dit het grootste compliment dat we kunnen krijgen. Naast de persoonlijke service en het deskundige advies, staat onze drogisterij bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze producten en behandelingen van hoge kwaliteit krijgen tegen lage prijzen.

Professionele schoonheidssalon en pedicure

In de schoonheidssalon, gerund door Mandy en Tamara als gediplomeerde schoonheidsspecialisten, bieden wij een breed scala aan huidbehandelingen en pedicurebehandelingen aan. Onze klanten kunnen rekenen op professionele zorg en aandacht, afgestemd op hun specifieke behoeften. Van ontspannende gezichtsbehandelingen tot verfrissende voetverzorging, Mandy en Tamara zorgen ervoor dat je stralend en verzorgd de deur weer uitgaat.

Bezoek onze drogisterij en schoonheidssalon

Of je nu op zoek bent naar deskundig advies, hoogwaardige lichaamsverzorgingsproducten of professionele schoonheidsbehandelingen, bij Van den Broek kun je met al je vragen terecht. Met ons ervaren team, uitgebreide assortiment en een persoonlijke benadering is het geen wonder dat de drogisterij en schoonheidssalon al 22 jaar een vaste waarde is in Woerden. Bezoek onze winkel en ervaar zelf waarom Van den Broek méér is dan zomaar een winkel.